Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top
ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνολογία Bluetooth

Τα ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνολογία Bluetooth

Τα ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνολογία Bluetooth είναι η νέα εξέλιξη στα ακουστικά, που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση  διάφορων ηλεκτρονικών συσκευών καθημερινής χρήσης

Η τεχνολογία ακουστικών βαρηκοΐας εξελίσσεται γρήγορα και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης εισαγωγής της τεχνολογίας Bluetooth. Αυτό σημαίνει πως, όπως μπορείτε να συνδέσετε για παράδειγμα το κινητό σας με το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας, μπορείτε πλέον να συνδέσετε και τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με οποιονδήποτε αριθμό συσκευών εσείς επιθυμείτε, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητάς σας.

Η τεχνολογία Bluetooth σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συσκευή για την ακοής σας, ως κάτι περισσότερο από έναν απλό ακουστικό ακοής. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως συσκευή για τη βελτιστοποίηση της ακοής σας, μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση ή μιλάτε με φίλους και συγγενείς χρησιμοποιώντας το Skype ή το Facetime.

Τι είναι το Bluetooth;

Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε με σκοπό τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ δύο ή περισσότερων ηλεκτρονικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, φωτογραφιών ή δεδομένων ήχου. Το Bluetooth χρησιμοποιεί ραδιοκύματα υψηλής συχνότητας για την αποστολή πληροφοριών από τη μία συσκευή στην άλλη, χωρίς τη χρήση καλωδίων. Λόγω της σύζευξης μεταξύ των δύο συσκευών, οι πληροφορίες είναι κλειδωμένες μεταξύ τους, ώστε οι πληροφορίες σας να είναι ασφαλείς.

Τι είναι τα ακουστικά βαρηκοΐας Bluetooth;

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Bluetooth είναι συσκευές ακοής που έχουν σχεδιαστεί για σύνδεση με άλλες συμβατές συσκευές Bluetooth. Ορισμένα ακουστικά βαρηκοΐας Bluetooth χρησιμοποιούν ένα αξεσουάρ που ονομάζεται Streamer, για τη διευκόλυνση της σύνδεσης μεταξύ της συσκευής με δυνατότητα Bluetooth και των ακουστικών βαρηκοΐας. Ωστόσο, τα προϊόντα Apple (iPhone, iPad, iPod) μπορούν να συνδεθούν απευθείας σε ορισμένα ακουστικά βαρηκοΐας, χωρίς ενδιάμεσο Streamer.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα ακουστικά βαρηκοΐας Bluetooth;

Συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου και εφαρμογές

Για αρχάριους, τα περισσότερα ακουστικά βαρηκοΐας με Bluetooth διαθέτουν μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο των ακουστικών σας. Οι εφαρμογές είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο που σας επιτρέπει να εκτελείτε βασικές εργασίες, όπως αύξηση ή μείωση της έντασης ή ακόμα και αλλαγή των προκαθορισμένων προγραμμάτων.

Streaming

Η σύνδεση με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth έχει πολλά οφέλη. Είτε χρησιμοποιείτε ένα Streamer είτε ένα iPhone μπορείτε πλέον να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας τα ακουστικά  βαρηκοΐας σας ως ακουστικά. Αυτό θα σας επιτρέψει να ακούτε όποιον μιλάτε μέσω των ακουστικών βαρηκοΐας, αντί να χρησιμοποιήσετε το μεγάφωνο σας ή αντί να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το τηλέφωνο στο μικρόφωνο του ακουστικού σας.

Εκτός από τις τυπικές τηλεφωνικές κλήσεις, τα ακουστικά βαρηκοΐας σας επιτρέπουν να κάνετε streaming και με άλλες πηγές ήχου. Μπορείτε να κάνετε streaming μουσικής από το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Αυτό περιλαμβάνει το Skype και το Facetime, που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε προσωπικές συνομιλίες με τους φίλους και την οικογένειά σας, μέσω του δικού σας εξατομικευμένου ακουστικού.

Σύνδεση με τηλεόραση

Υπάρχει μια συσκευή η οποία είναι μεσολαβητής για τα ακουστικά βαρηκοΐας με bluetooth και της τηλεόρασης, που λέγεται TV transmitter, το οποίο μεταδίδει τον ήχο από την τηλεόρασή απευθείας στο ακουστικό σας. Απλώς συνδέετε ένα μικρό κουτί στην τηλεόρασή σας και είναι έτοιμο. Αυτή είναι μια καλή λύση για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ακρόαση της τηλεόρασης, ακόμη και με ακουστικά βαρηκοΐας, ή που έχουν μέλη της οικογένειας που ενοχλούνται από την υψηλή ένταση της τηλεόρασης.

Απομακρυσμένο μικρόφωνο (Smart mic)

Σε πολύ δύσκολες καταστάσεις ακρόασης, όπως σε ένα εστιατόριο με πολύ θόρυβο, ή σε μια συνάντηση σε εξωτερικό περιβάλλον, μερικοί άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να ακούσουν ακόμη και με τα ακουστικά τους. Ευτυχώς, με την εισαγωγή της τεχνολογίας Bluetooth, το Streamer ή το iPhone σας, μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί ως μικρόφωνο και μπορεί να φορεθεί από το άτομο που προσπαθείτε να ακούσετε. Αυτό το μικρόφωνο θα ενισχύσει τη φωνή του σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ήχους που σας περιβάλλουν, διευκολύνοντας τη συνομιλία σας.