Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top
Δείτε εδώ το προϊόν που θέλετε!

Όλες οι πληροφορίες
που χρειάζεστε!

Επαναφορτιζόμενα Ακουστικά Duo G6

Περιγραφή Προϊόντος

Το πιο δημοφιλές οπισθωτιαίο ακουστικό DUO Li-Ion G6 Audioservice διαθέτει πλέον την τελευταία μας τεχνολογία G6 και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου για μια ξέγνοιαστη λύση ακοής σε κάθε περίπτωση. Αυτό το ευέλικτο οπισθωτιαίο ακουστικό είναι κατασκευασμένο για πολλούς τύπους απώλειας ακοής και έρχεται με ένα νέο και κομψό σχεδιασμό περίβλημα.

Τα επαναστατικά ακουστικά βοηθήματα Duo μπορούν να δώσουν εξαιρετικά οφέλη για την ακοή, επειδή υποστηρίζουν τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός έχει την αίσθηση του ήχου. Μια εύκολη φόρτιση καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας δίνει πλήρη ισχύ για την ημέρα χωρίς την ταλαιπωρία του χειρισμού των μπαταριών. Τα συστήματα ακοής DUO είναι κατάλληλα για διάφορους βαθμούς απώλειας ακοής και με τα πολλά χαρακτηριστικά τους, προσφέρουν ευρύ πεδίο για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών σας.

Το μοντέλο DUO πίσω από το αυτί –οπισθωτιαίο διαθέτει υπερσύγχρονη σχεδίαση σε συνδυασμό με πληθώρα επιλογών προσαρμοσμένης τοποθέτησης. Μια εφαρμογή -App μέσω smartphone είναι διαθέσιμη για να επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει άνετα τα διαφορετικά προγράμματα ακοής και την ένταση.