Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top
ακουστικό βαρηκοΐας Stiline

Γνωρίστε το ' Stiline ', ένα ακουστικό βαρηκοΐας διαφορετικό από τα άλλα

Ψάχνετε για ένα ακουστικό που δεν μοιάζει με ακουστικό; Αν ναι, ίσως ήρθε η ώρα να δείτε το νέο ακουστικό της Audio Service Stiline . Με τον επανασχεδιασμό της μπαταρίας, η Audio service κατάφερε να σχεδιάσει ένα νέο, διακριτικό και σύγχρονο ακουστικό βαρηκοΐας . Το Stiline είναι ένα λεπτό RIC (Receiver-In-The-Canal) με μπαταρία, που επαναφορτίζεται μέσα στην θήκη του ακουστικού. Αυτό επιτυγχάνεται, χρησιμοποιώντας μια πλήρως επανασχεδιασμένη, υπέρ-λεπτή επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Το Stiline έρχεται με 3 έτη εγγύησης

Σε ποιους απευθύνεται το ακουστικό βαρηκοΐας  Stiline ;


Το Stiline φέρνει ένα μοναδικό και μοντέρνο σχέδιο στον κόσμο της ακοής. Με τόσο λεπτό περίβλημα όσο και το καλώδιο του μεγάφωνού του , η συσκευή γίνεται εξαιρετικά διακριτική και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν πιο κομψά, αόρατα ακουστικά. Το Stiline δεν διαθέτει κουμπιά, ή έλεγχο έντασης. Για όσους θέλουν να ελέγξουν τα ακουστικά τους, η εφαρμογή Smart Direct® App είναι διαθέσιμη για την αλλαγή της έντασης, των προγραμμάτων και της κατευθυντικότητας. Η εφαρμογή Smart Direct® App απαιτεί smartphone.

Ακουστικό βαρηκοΐας  Stiline : Μια μοντέρνα καινοτομία


Με έναν πρωτοφανή συνδυασμό λιτής σχεδίασης και τεχνολογίας το  Stiline μας θυμίζει μερικά από τα κορυφαία σχέδια προϊόντων της Apple, ή της Google ή ακόμα και τα γνωστά πλέον σε όλους μας  AirPods. Η θήκη επαναφόρτισης του Stiline είναι πολύ μικρή και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έχουν δοθεί, προσφέρει 19 ώρες πλήρους χρήσης με μόλις 3 ώρες φόρτισης . Εάν ο χρήστης ξεχάσει να φορτίσει τη συσκευή, μπορεί να το βάλει στο φορτιστή για 30 λεπτά και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη συσκευή για 5 ώρες.

 Ο φορτιστής φέρει επίσης τρεις πλήρεις φορτίσεις . Έτσι, εάν ο χρήστης ξεκινήσει τη μέρα του με πλήρη φόρτιση και ο φορτιστής είναι πλήρως φορτισμένος, θα έχει  στη διάθεσή του τέσσερις ημέρες διαθέσιμης χωρητικότητας φορητής μπαταρίας. Ο φορτιστής περιέχει επίσης μια κατάλληλη ενδεικτική λυχνία LED για την προβολή της κατάστασης φόρτισης και διαθέτει αυτόματο on / off. Αυτό σημαίνει ότι ο φορτιστής μπορεί να χρησιμεύσει ως κύρια θήκη μεταφοράς του ακουστικού σας.

Τέρμα τα προβλήματα ακούγοντας την δική σας φωνή !

Σε πολλούς χρήστες ακουστικών δεν αρέσει ο ήχος της δικής τους φωνής, καθώς μπορεί να ακούγεται δυνατός και αφύσικος. Το Stiline λύνει το πρόβλημα και παρέχει μια φυσική ηχητικά φωνή σε συνδυασμό με τη βέλτιστη ακοή όλων των άλλων ήχων για την πιο ευχάριστη και φυσική  ακρόαση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους νέους  χρήστες.

Ομιλία σε θόρυβο

Το Stiline επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε ομιλίες με μεγαλύτερη σαφήνεια σε οποιοδήποτε περιβάλλον, μέσω προηγμένων τεχνολογιών καταστολής θορύβου. Αυτό σας διευκολύνει να καταλάβετε τον συνομιλητή σας, ακόμα και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα όπως ένα εστιατόριο, μία καφετέρια, ή οπουδήποτε άλλου έχει κόσμο.