Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Service

Είμαστε περήφανοι γιατί διαθέτουμε άμεση τεχνική υποστήριξη σε δικά μας εργαστήρια.

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο και οργανωμένο εργαστήριο όπου έχουμε την γνώση και εμπειρία, καθώς και τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα ώστε να ρυθμίσουμε, επισκευάσουμε τα ακουστικά σας.

Με μηδέν χρόνο αναμονής μπορείτε να παραλαμβάνατε τα ακουστικά σας αλλά και ταυτόχρονα να μπορείτε να δείτε άμεσα το εργαστήριο και να ρωτήσετε τους τεχνικούς για την οποιαδήποτε βλάβη.

ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

  • Κατασκευή – Επισκευή – Υποστήριξη

Κατασκευή

Διαθέτουμε δύο μηχανήματα 3D εκτυπωτών και scanner

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ LASER

Στο τελικό στάδιο, ο τρισδιάστος εκτυπωτής laser, εκτυπώνει το τελικό σχέδιο με απόλυτη ακρίβεια. Η νέα υψηλή τεχνολογία προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή των ακουστικών βαρηκοΐας και των εκμαγείων. Είναι πλέον εφικτό να κατασκευάσουμε μικρότερα, αόρατα ακουστικά βαρηκοΐας. Προσφέρει σχεδιαστικές δυνατότητες που δεν μπορούμε να επιτύχουμε με τα παραδοσιακά μέσα.

Η διαδικασία παραγωγής ξεκινά με την τρισδιάστατη σάρωση του αποτυπώματος του ακουστικού πόρου του χρήστη με χρήση ηλεκτρονικού scanner τριών διαστάσεων. Με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών γίνεται η απαραίτητη επεξεργασία του εικονικού αποτυπώματος με προσαρμογή στο επιθυμητό βάθος που θα φθάνει το κελύφιο και άλλες παραμέτρους, αναγκαίες για την υψηλού βαθμού εφαρμογή στον ακουστικό πόρο και την αποφυγή ανατομικής δυσφορίας ή ανάδρασης (feedback).

Με τη χρήση της 3D τεχνικής παράγονται ήδη τα νέα ενδοκαναλικά ακουστικά που προσφέρουν σε μικροσκοπικό μέγεθος κάλυψη έως 70dB σε μεσαίες έως ιδιαίτερα σοβαρές βαρηκοΐες. Επίσης, παρασκευάζονται τα εκμαγεία των οπισθωτιαίων ακουστικών που είτε φέρουν το μεγάφωνο εντός του ακουστικού πόρου (RIC – Receiver in the Ear) είτε πρόκειται για παραδοσιακό εκμαγείο. Η απόλυτη ακρίβεια και η άψογη εφαρμογη είναι ουσιαστικά το ζητούμενο για τη βέλτιστη ακουστική απόδοση του ίδιου του ακουστικού!

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε από κοινού τα πλεονεκτήματα της τρισδιάστατης εκτύπωσης laser, καθώς και να σας δείξουμε την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας.

Επισκευή και Υποστήριξη

Στα εργαστήρια  μας παρέχεται:

  1. Δημιουργία και κατασκευή εκμαγείων των οπισθωτιαίων ακουστικών
  2. Κατασκευή ενδοκαναλικών ακουστικών
  3. Κατασκευή εξειδικεύμενων ωτοασπίδων, για την προστασία της ακοής μας
  4. Service όλων των ακουστικών – όλων των εταιρειών

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ την τεχνογνωσία, την εμπερία και την υποστηριξη και αναλαμβάνουμε τον πλήρη έλεγχο των ακουστικών σας ακόμα και από άλλες εταιρείες ακουστικών.