Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Audioservice ακουστικά βαρηκοΐας

Η εταιρεία Συστήματα Ακοής δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και των συστημάτων που αφορούν την ακοή, απώλεια και πρόληψη. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδίκευση με σύγχρονες μεθόδους και την ταυτόχρονη εφαρμογή συστημάτων προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας.

Αναγνωρίζοντας την αξία της ακοής , τα συστήματα που διαθέτει η εταιρεία καλύπτουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βαρηκοΐες, παρέχουν καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους, προσφέρουν λύσεις σε ανθρώπους που υποφέρουν από εμβοές αλλά και σε όσους θέλουν να προστατεύσουν τα αυτιά τους από την έκθεση στο θόρυβο. Ουσιαστικά προσφέρουν την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση σε οτιδήποτε αφορά την ακοή.

Η εταιρεία «Συστήματα Ακοής» ,απαρτίζεται από , ακοοπροθετιστές και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία ,που διαθέτουν νέες ιδέες ,πάθος για το αντικείμενο και όρεξη να προσφέρουν άμεσες λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα. Σ΄ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο , μπορείτε να έρθετε να μιλήσουμε,να κουβεντιάσουμε για το πρόβλημα σας και να σας προσφέρουμε τη λύση που επιθυμείτε. Ο Μιχάλης και η Ροδούλα, εξειδικευμένοι ακοοπροθετιστές , με συνεχή επιμόρφωση σε Γερμανία και Ελβετία , μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Η εταιρεία διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους ,όπου γίνονται τεστ, μετρήσεις , δοκιμές ,κατανόηση ομιλίας σε ήσυχο και απομονωμένο από θορύβους, περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες , με ταυτόχρονες ομιλίες , με τηλεόραση , με προσομοίωση ειδικών συνθηκών ώστε να εντοπιστεί επ’ ακριβώς το πρόβλημα.

Η εταιρεία και το δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών της είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000 και CE MARK για την οργάνωση και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.

Επιπλέον , κατέχει Πιστοποίηση Συμμόρφωσης , από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην υγεία Α.Ε. σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004 για την διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

-Παρέχετε συνεργασία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τα Συστήματα Ακοής αποτελούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας .

Όραμα μας, είναι ένας κόσμος, όπου όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους ήχους της ζωής και την επικοινωνία χωρίς περιορισμούς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ Audio service company ( Sivantos Group ).

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της audio service Η ψηφιακή τεχνολογία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην αγορά των συστημάτων ακοής. Στην Αudio Σervice,είμαστε παθιασμένοι με την ανάπτυξη καινοτόμων ακουστικών που αξιοποιούν πλήρως οτιδήποτε σχετίζεται με την κόσμο του ίντερνετ και της ασύρματης συνδεσιμότητας . Συνεχίζουμε σ’ ένα εφευρετικό πνεύμα και δεν καθησυχαζόμαστε ποτέ! Ως μικροί πρωτοπόροι πριν από 40 χρόνια , πλέον σήμερα ,ως ο πιο εξειδικευμένος κατασκευαστής ολοκληρωμένων λύσεων στο τομέα των ακουστικών.

Όλες οι νέες εξελίξεις επικεντρώνονται σε ένα πράγμα ,και αυτό δεν είναι παρά ο ίδιος ο άνθρωπος. Με το χαρακτηριστικό Ocluumatic, για παράδειγμα, έχουμε επιτύχει ένα ορόσημο στην εφαρμογή του ακουστικού. Το Occlumat-ic αναγνωρίζει τη φωνή και της επιτρέπει να ακούγεται πιο φυσική και λιγότερο αποξενωμένη, πράγμα που επιταχύνει σημαντικά και απλοποιεί ταυτόχρονα τη διαδικασία εξοικείωσης με το σύστημα ακοής.

Επιπλέον, η δύναμη της ασύρματης συνδεσιμότητα παίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο σε πολλούς καταναλωτές. Όπως είναι φυσικό , πρωτεύον ,για τον καθένας από εμάς , είναι να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική ή να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά. Αυτό γίνεται πλέον ασύρματα μέσω του ακουστικού σας. Με τη νέα G6 γενιά ακουστικών, και τη σειρά Li-Ion, που για πρώτη φορά συνδυάζει την state-of-the-art τεχνολογία μπαταρίας και αμφοτερόπλευρης επεξεργασίας δεδομένων.