Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας;

Ο Μιχάλης και η Ροδούλα, εξειδικευμένοι ακοοπροθετιστές , με συνεχή επιμόρφωση σε Γερμανία και Ελβετία , μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Η εταιρεία ,διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους ,όπου γίνονται τεστ, μετρήσεις , δοκιμές ,κατανόηση ομιλίας σε ήσυχο και απομονωμένο από θορύβους, περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες , με ταυτόχρονες ομιλίες , με τηλεόραση , με προσομοίωση ειδικών συνθηκών ώστε να εντοπιστεί επ’ ακριβώς το πρόβλημα.

Οπισθωτιαίο ή πίσω από το αυτί ακουστικό (ΒΤΕ)

Τα ακουστικά οπισθοωτιαίου τύπου ενδείκνυται κυρίως σε περιπτώσεις μέτριας ως σοβαρής βαρηκοΐας. Το ακουστικό τοποθετείται πίσω από το αυτί και μέσω ενός πλαστικού σωλήνα συνδέεται με την θηλή, η οποία είναι προσαρμοσμένη στον έξω ακουστικό πόρο του αυτιού. Ο ήχος μεταβιβάζεται μέσα από το πλαστικό σωληνάκι που συνδέεται με την θηλή του ακουστικού.

Ενδωτιαίο ακουστικό ή μέσα στο αυτί ακουστικό (ΙΤΕ)

Αυτός ο τύπος ακουστικών είναι πιο γνωστός τύπος ακουστικών βαρηκοΐας. Το ακουστικό προσαρμόζεται στον έξω ακουστικό πόρο και την κόγχη του πτερυγίου του αυτιού. Ο ήχος μεταβιβάζεται στο αυτί από τον δέκτη μέσα στον έξω ακουστικό πόρο. Το ενδοωτιαίο ακουστικό διαθέτει έναν διακόπτη έντασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάζεται μεγαλύτερη ευκινησία δακτύλων, για την τοποθέτηση και αλλαγή μπαταρίας σε σύγκριση με το οπισθοωτιαίο ακουστικό.

Μέσα στον έξω ακουστικό πόρο ακουστικό , ενδοκαναλικό ακουστικό (ITC)

Τα ενδοκαναλικά ακουστικά γίνονται ολοένα και πιο διάσημα. Το ακουστικό εφαρμόζει στο στόμιο του έξω ακουστικού πόρου και χορηγείται σε περιπτώσεις από ήπιες έως και σοβαρές βαρηκοΐες. Ο ήχος μεταβιβάζεται στο αυτί από τον δέκτη μέσα στον έξω ακουστικό πόρο.

Πλήρως μέσα στον έξω ακουστικό πόρο ακουστικό ή Αθέατο ενδοκαναλικό ακουστικό (CIC) (IIC )

Χρησιμοποιείται στις ήπιες έως τις μέτριες σοβαρές βαρηκοΐες. Πρόκειται για την πιο μικρή συσκευή που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα. Το έξω άκρο του ακουστικού βρίσκεται 1-2 χιλιοστά μέσα στο στόμιο του πόρου, ενώ το έσω άκρο του απέχει 5 χιλιοστά από την ανώτερη μοίρα της τυμπανικής μεμβράνης.

Εργαστήριο κατασκευής εκμαγείων.
Στα πιστοποιημένα με CE Mark και οργανωμένα εργαστήρια υποστήριξης προϊόντων, κατασκευάζουμε όλων των τύπων εκμαγεία καθώς και ειδικών αντιαλλεργικών από χρυσό,ράδιο και πλατίνα.

Ενδοκαναλικά – Ενδωτιαία- Ωπισθωτιαία.
Τα ακουστικά της εταιρείας μας, επισκευάζονται σε δικό μας εργαστήριο και γι’ αυτό το λόγο καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Ανάλογα με την βαρηκοΐα , μπορούμε να επιλέξουμε το ακουστικό που σας ταιριάζει.

Επιστημονική ρύθμιση και συγχρονισμός ακουστικού.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό , καθότι πλήρως ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς στην ψηφιακή τεχνολογία, βρίσκεται στην διάθεσή σας.

Εξειδικευμένα τμήματα παιδιών- ενηλίκων.
Σ’ έναν ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά μπορούμε να ελέγξουμε και να εφαρμόσουμε τα ψηφιακά ακουστικά μας.

Επίσκεψη κατ ΄οίκον.
Η εταιρεία μας παρέχει άμεση και δωρεάν εξυπηρέτηση και παράδοση κατ’οίκον.

Τεστ ακοής.
Με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, και σ’ένα πλήρες εξοπλισμένο θάλαμο εφαρμογών, ελέγχουμε την ακοή σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310902323