Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Πώς είναι να φοράς ακουστικά βαρηκοΐας;

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται απογοητευμένοι όταν τους λένε να φορούν τα ακουστικά τους περισσότερο. Οι ήχοι που δεν έχετε ακούσει για κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι περίεργοι και δυνατοί έτσι νιώθετε ότι ξεπερνάτε τα όριά σας και σας οδηγεί σε πονοκεφάλους και εξάντληση.

Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα όριά σας και να τα δοκιμάζετε στην αρχή πιο χαμηλά. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε στο δικό σας ρυθμό και να προσαρμόσετε τους ήχους. Η παρακολούθηση με τον ακουοπροθετιστή σας είναι επίσης σημαντική. Μπορούν να σας δώσουν συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας

Τι πρέπει να προσέχετε καθώς προσαρμόζεστε στα ακουστικά βαρηκοΐας

Πόσο καιρό τα φοράτε; Αυξάνετε το χρόνο που τα φοράτε καθώς εξοικειώνεστε με τον ήχο; Κάθε ώρα μετράει, οπότε Κρατήστε ένα αρχείο καταγραφής για το πόσο συχνά φοράτε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και για πόσο καιρό.

Τι ακούς; Καθίστε και εστιάστε στους ήχους γύρω σας. Μπορείτε να ακούσετε τους ήχους της φύσης; Η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο; Οι φωνές των ανθρώπων; Ξεκινήστε να φοράτε ακουστικά βαρηκοΐας σε ήσυχες καταστάσεις και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον εαυτό σας σε νέο περιβάλλον με ήχους

Πώς ακούγεται η φωνή σας; Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει ο ήχος της φωνής σας στην αρχή, μιλώντας στον εαυτό σας θα σας συνηθίσει να το ακούτε. Με αυτόν τον τρόπο, όταν συμμετέχετε σε συνομιλίες αργότερα, η φωνή σας θα ακούγεται πιο οικεία.

Η εταιρεία Συστήματα Ακοής δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και των συστημάτων που αφορούν την ακοή, απώλεια και πρόληψη .Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδίκευση με σύγχρονες μεθόδους και την ταυτόχρονη εφαρμογή συστημάτων προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας.

Αναγνωρίζοντας την αξία της ακοής , τα συστήματα που διαθέτει η εταιρεία καλύπτουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βαρηκοΐες, παρέχουν καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους, προσφέρουν λύσεις σε ανθρώπους που υποφέρουν από εμβοές αλλά και σε όσους θέλουν να προστατεύσουν τα αυτιά τους από την έκθεση στο θόρυβο. Ουσιαστικά προσφέρουν την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση σε οτιδήποτε αφορά την ακοή.