Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Είναι αποτελεσματικά τα ακουστικά βαρηκοΐας;

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε αν είναι αποτελεσματικά τα ακουστικά βαρηκοΐας και γιατί πρέπει να φορέσουμε άμεσα αν έχουμε απώλεια ακοής.

Με σύμμαχο την ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας η υψηλή τεχνολογία των ακουστικών αντιμετωπίζει σήμερα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα ακοής με άριστα αποτελέσματα. Ευρωπαϊκή έρευνα έδειξε ότι η αντιμετώπιση της βαρηκοΐας με ακουστικά είναι η πλέον οικονομική λύση και με τα μεγαλύτερα οφέλη σε μακροχρόνια βάση, τόσο για τον βαρήκοο όσο και για την κοινωνία και το κράτος. Η σωστή όμως επιλογή και εφαρμογή των ακουστικών θα πρέπει να γίνεται μόνο από Ακουοπροθετιστές σε Ειδικά Κέντρα Εφαρμογών που διαθέτουν τον κατάλληλο ηλεκτρονικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Οι εξειδικευμένοι ακουοπροθετιστές της εταιρείας μας

Η εταιρεία «Συστήματα Ακοής», απαρτίζεται από , ακουοπροθετιστές και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία ,που διαθέτουν νέες ιδέες ,πάθος για το αντικείμενο και όρεξη να προσφέρουν άμεσες λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα. Σε ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο , μπορείτε να έρθετε να μιλήσουμε, να κουβεντιάσουμε για το πρόβλημα σας και να σας προσφέρουμε τη λύση που επιθυμείτε. Ο Μιχάλης και η Ροδούλα, εξειδικευμένοι ακουοπροθετιστές , με συνεχή επιμόρφωση σε Γερμανία και Ελβετία , μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση. Η εταιρεία, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους ,όπου γίνονται τεστ, μετρήσεις , δοκιμές ,κατανόηση ομιλίας σε ήσυχο και απομονωμένο από θορύβους, περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες , με ταυτόχρονες ομιλίες , με τηλεόραση , με προσομοίωση ειδικών συνθηκών ώστε να εντοπιστεί επ’ ακριβώς το πρόβλημα.