Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Ακουστικά βαρηκοΐας Audio service G6

To G6 έρχεται για να καλύψει το μεγαλύτερο φάσμα των ακουστικών καταστάσεων. Λόγω του HiRes Comformatic και του ενσωματωμένου αισθητήρα κίνησης, η νέα τεχνολογία του G6 είναι πλέον σε θέση να διαφοροποιήσει αυτόματα περισσότερες από 120 καταστάσεις ακοής.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της audio service

Η ψηφιακή τεχνολογία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην αγορά των συστημάτων ακοής. Στην Αudio Service, είμαστε παθιασμένοι με την ανάπτυξη καινοτόμων ακουστικών που αξιοποιούν πλήρως οτιδήποτε σχετίζεται με την κόσμο του ίντερνετ και της ασύρματης συνδεσιμότητας . Συνεχίζουμε σ’ ένα εφευρετικό πνεύμα και δεν καθησυχαζόμαστε ποτέ! Ως μικροί πρωτοπόροι πριν από 40 χρόνια , πλέον σήμερα ,ως ο πιο εξειδικευμένος κατασκευαστής ολοκληρωμένων λύσεων στο τομέα των ακουστικών.

Όλες οι νέες εξελίξεις επικεντρώνονται σε ένα πράγμα ,και αυτό δεν είναι παρά ο ίδιος ο άνθρωπος .Με το χαρακτηριστικό Ocluumatic, για παράδειγμα, έχουμε επιτύχει ένα ορόσημο στην εφαρμογή του ακουστικού. Το Occlumatic αναγνωρίζει τη φωνή και της επιτρέπει να ακούγεται πιο φυσική και λιγότερο αποξενωμένη, πράγμα που επιταχύνει σημαντικά και απλοποιεί ταυτόχρονα τη διαδικασία εξοικείωσης με το σύστημα ακοής.

Επιπλέον, η δύναμη της ασύρματης συνδεσιμότητας παίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο σε πολλούς καταναλωτές. Όπως είναι φυσικό , πρωτεύον ,για τον καθένας από εμάς , είναι να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική ή να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά. Αυτό γίνεται πλέον ασύρματα μέσω του ακουστικού σας. Με τη νέα G6 γενιά ακουστικών, και τη σειρά Li-Ion, που για πρώτη φορά συνδυάζει την state-of-the-art τεχνολογία μπαταρίας και αμφοτερόπλευρης επεξεργασίας δεδομένων.