Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top
ITΕ ακουστικό βαρηκοΐας

Πως μια τόσο μικρή συσκευή κοστίζει τόσα χρήματα;

Αρχικά, τα σύγχρονα Ακουστικά Βαρηκοΐας έχουν ενσωματωμένα μικροσκοπικά τσιπ υπολογιστών. Έχουν χαρακτηριστικά που επιτρέπουν και στα δύο ακουστικά να δουλεύουν ταυτόχρονα, δημιουργώντας θα λέγαμε μια προσομοίωση της λειτουργίας που υπό άλλες συνθήκες θα τελούσε ο εγκέφαλός σας χωρίς κάποιο βοήθημα . Πιο αναλυτικά, σε περίπτωση που ο εγκέφαλός εργάζεται πιο σκληρά για να λάβει, να επεξεργαστεί και να αποκρυπτογραφήσει ήχους, σημαίνει ότι ζορίζεται λόγω απώλειας ακοής σε ορισμένες συχνότητες. Τα τσιπ μέσα στα ακουστικά σας βοηθούν στην επεξεργασία αυτή.

Εξελίξεις ακουστικών βαρηκοΐας

Οι κατασκευαστές παρέχουν τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση για τα ακουστικά μέσω λογισμικού και εκπαίδευσης σε Ακουοπροθετιστές, όπως εκείνον που θα σας προμηθεύσει με το κατάλληλο ακουστικό. Αυτό είναι απαραίτητο αν θέλετε τα ακουστικά σας να ακούγονται άνετα και να σας παρέχουν όλες τις συχνότητες που σας είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά σας. Υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία μικρορυθμίσεων που εμπλέκεται στην τοποθέτηση ενός ζευγαριού Ακουστικών Βαρηκοΐας.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι επένδυση ζωής

Γνωρίζουμε, ότι δεν είναι εύκολο για τον καθένα να διαθέτει τα χρήματα που χρειάζονται για την αγορά ενός ακουστικού. Αυτό οδηγεί συνήθως σε άδοξες λύσεις, οι οποίες μπορεί να είναι ακόμη και επικίνδυνες για την υγείας σας, όπως για παράδειγμα η αγορά ενός φθηνού ακουστικού μέσα από την τηλεόραση, αγορά ενισχυτή ακοής κλπ.

Ωστόσο καλό θα ήταν να σκέφτεστε πιο σφαιρικά αυτή την επένδυση και να αναλογιστείτε πόσο πραγματικά κοστολογείτε την ικανότητα σας να ακούτε και να επικοινωνείτε με το περιβάλλον γύρω σας. Τότε θα καταλάβετε ότι στην πραγματικότητα, το ποσό το οποίο θα δώσετε για την αγορά ενός ακουστικού είναι σχεδόν ασήμαντο. 

Τώρα μπορείτε να κάνετε μια καλύτερη σύγκριση και να μην κινδυνεύετε να πάρετε μια σειρά ακουστικών που δεν είναι προγραμματισμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και την ακοή σας και τελικά να καταλήξουν μέσα σε ένα συρτάρι.