Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top
Ωτοασπίδες Ύπνου Custom Earinspire

Οι ωτοασπίδες είναι απαραίτητες όσο και τα προφυλακτικά

Οι ωτοασπίδες είναι τόσο σημαντικές για την υγεία μας όσο τα προφυλακτικά και κανονικά θα έπρεπε να πωλούνται σε παμπ και κλαμπ, εκεί όπου διασκεδάζουν οι νέοι, λένε οι ειδικοί

Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμβοών καθώς οι νέοι εκθέτουν συνεχώς την ακοή τους σε εκκωφαντικούς ήχους. Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί επισημαίνοντας ότι οι νέοι θα πρέπει όταν βγαίνουν για να διασκεδάσουν, να φορούν εκτός από προφυλακτικά και ωτοασπίδες.

Η βρετανική οργάνωση «Δράση για την Απώλεια Ακοής» θεωρεί ότι πρέπει να  υπάρχουν στα μπαρ και τις καφετέριες, εκεί δηλαδή που η μουσική είναι συνήθως στη διαπασών, μηχανήματα αυτόματης πώλησης ωτοασπίδων. Οι ωτοασπίδες θα μπορούσαν να διατίθενται σε διάφορα χρώματα έτσι ώστε να φαίνονται πιο «cool» για τους νέους, αναφέρει εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Χρησιμοποιώντας τις Inspire Ωτοασπίδες, σας παρέχουμε μια πτώση στα ντεσιμπέλ της τάξης των 10 dB , 19 db, 21db, ή 25 db, αναλόγως την δραστηριότητα σας για να μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητες που αγαπάτε ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο απώλειας ακοής. Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμβοών, καθώς οι νέοι εκθέτουν την ακοή τους σε εκκωφαντικούς ήχους. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η «Δράση για την Απώλεια Ακοής» (AoHL) συστήνει στους νέους την προστασία των αυτιών από τις εμβοές, όπως ακριβώς χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά για να θωρακίσουν τον οργανισμό τους από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Σύμφωνα με τη βρετανική Ένωση Εμβοών, οι εμβοές δεν είναι ασθένεια. Είναι συχνό σύμπτωμα σωματικών και ψυχολογικών προβλημάτων για το οποίο δεν υπάρχει θεραπεία.

Τι είναι Εμβοές

Οι εμβοές είναι βουητά, ήχοι, που προέρχονται από το εσωτερικό του κεφαλιού. Έξι εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία και 30 εκατομμύρια στις ΗΠΑ θεωρούν την εμβολή ως πρόβλημα. Ένα εκατομμύριο Αμερικανοί υποστηρίζουν ότι οι εμβοές που έχουν, τους εμποδίζουν να έχουν μία φυσιολογική ζωή. Οι Ωτοασπίδες Inspire  είναι  υψηλής ποιότητας  και εντελώς αθέατες  για  καθημερινή  χρήση στην εργασία, την οδήγηση με μοτοσικλέτες, την ακρόαση  μουσικής (Dj’s) και γενικά όπου υπάρχουν δυνατοί θόρυβοι.