Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Υπηρεσίες

Είμαστε οι επίσημοι εισαγωγείς της γερμανικής εταιρείας Audio Service, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και κατασκευής ακουστικών παγκοσμίως και παρέχουμε πιστοποιημένη εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών σε όλα τα μοντέλα των ακουστικών μας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποκατάστασης της ακοής

Μέσω μηχανημάτων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα ακουστικά μας, ελέγχονται, ρυθμίζονται και εφαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Ακουστικά Βαρηκοΐας Συστήματα Ακοής εργαστήριο

Παροχές

Μηχάνημα Phoenix

To μοναδικό μηχάνημα που παρέχει εργαστηριακή ανάλυση ροής ήχου και έλεγχο στα ακουστικά, βαθμονόμηση και πιστοποίηση των οργάνων του ακουστικού ως προς τη σωστή λειτουργία τους.

Εργαστήριο κατασκευής ακουστικών και εκμαγείων και ωτοασπίδων σε 3D εκτυπωτή

Στα πιστοποιημένα με CE Mark και οργανωμένα εργαστήρια υποστήριξης προϊόντων, κατασκευάζουμε όλων των τύπων εκμαγεία καθώς και ειδικών αντιαλλεργικών από χρυσό, ράδιο και πλατίνα.

καλύτερη απόδοση των ακουστικών βαρηκοΐας

Εφαρμογή REM

Είναι η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο για την αξιολόγηση του ίδιου του ακουστικού και της ενίσχυσης που προσφέρει  στον ασθενή. Η μέτρηση ουσιαστικά γίνεται μέσω του ακουστικού πόρου του ασθενή με ταυτόχρονή μέτρηση της έντασης που προσφέρει το ίδιο το ακουστικό. Η εφαρμογή REM μας επιτρέπει να γίνουν σωστές εκτιμήσεις σχετικά με την ακουστικότητα του ήχου στο αυτί και την αποτελεσματικότητα της ακοής.

Εξειδικευμένα τμήματα παιδικής βαρηκοΐας

Σ’ έναν ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά μπορούμε να ελέγξουμε και να εφαρμόσουμε τα ψηφιακά ακουστικά μας.

Ακουστικά Βαρηκοΐας Συστήματα Ακοής τεστ ακοής
Ακουστικά Βαρηκοΐας Συστήματα Ακοής τεστ ακοής

Τεστ ακοής

Με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, και σ’ έναν πλήρως εξοπλισμένο θάλαμο εφαρμογών, ελέγχουμε την ακοή σας.

Εγγύηση

Είμαστε οι επίσημοι εισαγωγείς της γερμανικής εταιρείας Audio Service, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και κατασκευής ακουστικών παγκοσμίως και παρέχουμε πιστοποιημένη εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών σε όλα τα μοντέλα των ακουστικών μας.

Επιστημονική ρύθμιση και συγχρονισμός ακουστικού

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθότι πλήρως ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς στην ψηφιακή τεχνολογία, βρίσκεται στη διάθεσή σας.

Συμβαση με ΕΟΠΥΥ

Δωρεάν δοκιμή

Επισκέψεις κατ’οίκον

Αμεση τεχνική υποστήριξη στα εργαστηρια της εταιρείας