curves-top

Πως είναι να φόρας ή πως αισθάνεσαι με ακουστικά βαρηκοΐας

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται απογοητευμένοι όταν τους λένε να φορούν τα ακουστικά τους περισσότερο. Οι ήχοι που δεν έχετε ακούσει για κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι περίεργοι και δυνατοί έτσι νιώθετε ότι ξεπερνάτε τα όριά σας και σας οδηγεί σε πονοκεφάλους και εξάντληση.

Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα όριά σας και να τα δοκιμάζετε στην αρχή πιο χαμηλά . Μπορείτε να τα ρυθμίσετε στο δικό σας ρυθμό και να προσαρμόσετε τους ήχους αφιερώνετε χρόνο για να φοράτε τα ακουστικά σας κάθε μέρα η παρακολούθηση με τον ακουοπροθετιστή σας είναι επίσης σημαντική. Μπορούν να σας δώσουν συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας

Καθώς προσαρμόζεστε στα ακουστικά βαρηκοΐας σας, θα πρέπει να προσέχετε τρία πράγματα.

Πόσο καιρό τα φοράτε; Αυξάνετε το χρόνο που τα φοράτε καθώς εξοικειώνεστε με τον ήχο; Κάθε ώρα μετράει, οπότε Κρατήστε ένα αρχείο καταγραφής για το πόσο συχνά φοράτε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και για πόσο καιρό.

Τι ακούς; Καθίστε και εστιάστε στους ήχους γύρω σας. Μπορείτε να ακούσετε τους ήχους της φύσης; Η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο; Οι φωνές των ανθρώπων; Ξεκινήστε να φοράτε ακουστικά βαρηκοΐας σε ήσυχες καταστάσεις και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον εαυτό σας σε νέο περιβάλλον με ήχους

Πώς ακούγεται η φωνή σας; Προσπαθήστε να Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει ο ήχος της φωνής σας στην αρχή, μιλώντας στον εαυτό σας θα σας συνηθίσει να το ακούτε. Με αυτόν τον τρόπο, όταν συμμετέχετε σε συνομιλίες αργότερα, η φωνή σας θα ακούγεται πιο οικεία.

Η εταιρεία Συστήματα Ακοής δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και των συστημάτων που αφορούν την ακοή, απώλεια και πρόληψη .Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδίκευση με σύγχρονες μεθόδους και την ταυτόχρονη εφαρμογή συστημάτων προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας.

Αναγνωρίζοντας την αξία της ακοής , τα συστήματα που διαθέτει η εταιρεία καλύπτουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βαρηκοΐες, παρέχουν καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους, προσφέρουν λύσεις σε ανθρώπους που υποφέρουν από εμβοές αλλά και σε όσους θέλουν να προστατεύσουν τα αυτιά τους από την έκθεση στο θόρυβο. Ουσιαστικά προσφέρουν την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση σε οτιδήποτε αφορά την ακοή.

Η εταιρεία «Συστήματα Ακοής» ,απαρτίζεται από , ακοοπροθετιστές και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία ,που διαθέτουν νέες ιδέες ,πάθος για το αντικείμενο και όρεξη να προσφέρουν άμεσες λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα. Σ΄ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο , μπορείτε να έρθετε να μιλήσουμε,να κουβεντιάσουμε για το πρόβλημα σας και να σας προσφέρουμε τη λύση που επιθυμείτε. Ο Μιχάλης και η Ροδούλα, εξειδικευμένοι ακοοπροθετιστές , με συνεχή επιμόρφωση σε Γερμανία και Ελβετία , μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Η εταιρεία ,διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους ,όπου γίνονται τεστ, μετρήσεις , δοκιμές ,κατανόηση ομιλίας σε ήσυχο και απομονωμένο από θορύβους, περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες , με ταυτόχρονες ομιλίες , με τηλεόραση , με προσομοίωση ειδικών συνθηκών ώστε να εντοπιστεί επ’ ακριβώς το πρόβλημα.

Η εταιρεία και το δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών της είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000 και CE MARK για την οργάνωση και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.Επιπλέον , κατέχει Πιστοποίηση Συμμόρφωσης , από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας &Τεχνολογίας στην υγεία Α.Ε. σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004 για την διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

-Παρέχετε συνεργασία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τα Συστήματα Ακοής αποτελούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας.

Όραμα μας, είναι ένας κόσμος, όπου όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους ήχους της ζωής και την επικοινωνία χωρίς περιορισμούς.