Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top
Δείτε εδώ το προϊόν που θέλετε!

Όλες οι πληροφορίες
που χρειάζεστε!

Επαναφορτιζόμενα Ακουστικά Mood G6

Περιγραφή Προϊόντος

Με τη νέα τεχνολογία G6 θέτουμε ένα νέο πρότυπο για την ποιότητα της ακοής. Με πάνω από 120 καταστάσεις ακοής, το Mood G6 προσφέρει αυτόματα τη σωστή ρύθμιση σε κάθε κατάσταση, χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης

Τα επαναστατικά επαναφορτιζόμενα Ακουστικά Mood G6 Audioservice μπορούν να δώσουν εξαιρετικά οφέλη για την ακοή, επειδή υποστηρίζουν τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός, φυσικά, έχει την αίσθηση του ήχου. Μια εύκολη φόρτιση καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας δίνει πλήρη ισχύ για την ημέρα χωρίς την ταλαιπωρία του χειρισμού των μπαταριών. Το Mood είναι ένα διακριτικό σύστημα ακοής, πολύ μικρό σε μέγεθος, αλλά πολύ μεγάλο στην τεχνολογία. Το ακουστικό λειτουργεί μέσα σ’ ένα ευρύ φάσμα βαθμών απώλειας ακοής, χάρη στις διαφορετικές λειτουργίες του. Το σύστημά του μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει απόλυτα στις ατομικές ανάγκες του χρήστη μέσα από το ευρύ φάσμα επιλογών ρύθμισης.

Με τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά της Audio Service λειτουργούν για μια ολόκληρη ημέρα με μία μόνο φόρτιση χωρίς πρόβλημα. Ακόμα και αν κάνετε streaming μουσικής ή δέχεστε κλήσεις μέσω smartphone.Επιπλέον, μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  1. Έως και 21 ώρες χρήσης με μία πλήρη φόρτιση, συμπεριλαμβανομένων πέντε ωρών χρήσης streaming.
  2. Η γρήγορη φόρτιση διάρκειας 30 λεπτών προσφέρει έως και έξι ώρες χρήσης.
  3. Αυτόματη λειτουργία αφύγρανσης ενσωματωμένη στο φορτιστή