Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top
Προστασία Ακοής για Μουσικούς

Προστασία Ακοής για Μουσικούς

Οι επαγγελματίες μουσικοί εργάζονται σε περιβάλλον υψηλών ντεσιμπέλ, στο οποίο μπορεί να προκύψει απώλεια ακοής, εμβοές, υπερευαισθησία σε παραμόρφωση ήχου κλπ.

Οι παραδοσιακές ωτοασπίδες δεν θα λειτουργήσουν σωστά για έναν επαγγελματία μουσικό, καθώς μειώνουν τον ήχο παρεμποδίζοντας τις συχνότητες χαμηλής έως μέσης εμβέλειας. Για αυτό το λόγο υπάρχουν ειδικές ωτοασπίδες με προσαρμοσμένο καλούπι για το αυτί κάθε ενδιαφερόμενου, που μπορούν να προστατεύσουν τα αυτιά του μουσικού από δυνατούς ήχους χωρίς να διαστρεβλώνουν αυτό που ακούνε.

Οι Ωτοασπίδες Inspire  είναι υψηλής ποιότητας και εντελώς αθέατες  για  καθημερινή χρήση στην εργασία, την οδήγηση με μοτοσικλέτες, την ακρόαση  μουσικής (Dj’s) και γενικά όπου υπάρχουν δυνατοί θόρυβοι. Σε αντίθεση με τις ογκώδη παλιές ωτοασπίδες  αφρού που στην πραγματικότητα δεν κάνουν απορρόφηση του ήχου. Οι Inspire Ωτοασπίδες χρησιμοποιούν καινοτόμα φίλτρα εξασθένησης για να μειώσουν τον όγκο του ήχου γύρω σας.

Οι Inspire Ωτοασπίδες σας επιτρέπουν να διατηρείτε το πλήρες φάσμα του ήχου με κομψή σχεδίαση και άριστη ποιότητα. Οι Ωτοασπίδες είναι (custom), δηλαδή μοναδικές στα μετρά σας, για να βγει ακριβές το καλούπι του πόρου με στόχο την τέλεια εφαρμογή.

Οι δυνατοί ήχοι και η πολύ έκθεση στο θόρυβο συνδέονται συνήθως με προειδοποιητικές πιέσεις (σφυρίγματα), τις λεγόμενες εμβοές. Χρησιμοποιώντας τις Inspire Ωτοασπίδες, σας παρέχουμε μια πτώση στα ντεσιμπέλ της τάξης των 10 dB , 19 db 21db ή 25 db αναλόγως την δραστηριότητα σας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε αυτό που αγαπάτε ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο απώλειας ακοής.