Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εισαγωγή

Ο ηλεκτρονικός ιστότοπος www.akoustika.gr  (στο εξής «η ιστοσελίδα») αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης εμπορίου ακουστικών βαρηκοΐας, αναλώσιμων προϊόντων και μπαταριών της ελληνικής ετερόρρυθμης εταιρείας «ΙΠΛΙΚΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» (στο εξής «η εταιρία»), με διακριτικό τίτλο «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΗΣ», έδρα την Αλεξ. Παπαναστασίου 107, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη με τηλέφωνο 2310902323 και ΥΠ: Εγνατίας 75, Κέντρο, Θεσσαλονίκη με τηλέφωνο 2310233023 και ΑΦΜ: 801091199 (ΔΟΥ: Η’ Θεσσαλονίκης), email επικοινωνίας το info@akoustika.gr .

Η χρήση της ιστοσελίδας υπόκειται στους όρους χρήσης της και στην παρούσα Πολιτική Επιστροφών, η οποία αποτελεί μέρος των όρων χρήσης. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δε συμφωνεί με την πολιτική επιστροφών της ιστοσελίδας, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της.

Επιστροφές Προϊόντων

Εφόσον τηρείται η παρακάτω πολιτική επιστροφών της εταιρίας, δύναται να γίνει η επιστροφή των προϊόντων. Συγκεκριμένα:

Η ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού και η ημερομηνία αιτήματος επιστροφής να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

Το αίτημα επιστροφής θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@akoustika.gr , επισυνάπτοντας το παραστατικό αγοράς του προϊόντος (απόδειξη ή τιμολόγιο), περιγράφοντας τις λεπτομέρειες της επιστροφής, το όνομα σας και το τηλέφωνο σας. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί σας, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο για να ζητήσει περεταίρω διευκρινήσεις σχετικά με το αίτημα επιστροφής.

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι άθικτη. Προϊόντα που κριθούν κακομεταχειρισμένα ή χρησιμοποιημένα δεν επιστρέφονται και αποστέλλονται πίσω στον αποστολέα με δικά του έξοδα.

Σε περίπτωση που κάποιο ελαττωματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση και εφόσον αυτή δεν έχει λήξει, αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την αντικατάσταση του προϊόντος με αποκλειστικά δικά μας έξοδα.

Εφόσον επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα μη ελαττωματικό προϊόν, και εφόσον τηρούνται οι παραπάνω όροι επιστροφής, τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς πάντα μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) και όχι μέσω ταχυδρομείου. Ωστόσο, αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, και εφόσον τηρούνται οι παραπάνω όροι επιστροφής, αντικαθιστούμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής.

Κάθε επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο). Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η επιστροφή γίνεται με δελτίο αποστολής.

Εφόσον τηρούνται οι ανωτέρω όροι, η εταιρία μας εντός διαστήματος 14 ημερολογιακών ημερών, θα επιστρέψει τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που γραπτώς θα μας υποδείξετε.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται στην διεύθυνση: Αλεξ. Παπαναστασίου 107, Χαριλάου, Τ.Κ 54453 ή Εγνατία 75, Κέντρο, Τ.Κ 54635, Θεσσαλονίκη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Δύναται να γίνει η ακύρωση της παραγγελίας αν και εφόσον η παραγγελία δεν έχει παραληφθεί από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier) για την ολοκλήρωση της. Αν ωστόσο έχει παραληφθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών και επιθυμείτε ακόμη την ακύρωση της, επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας.

Εξαιρέσεις

Υπάρχουν προϊόντα που δεν επιστρέφονται. Τέτοια προϊόντα είναι προϊόντα που αλλοιώνονται (π.χ μπαταρίες, τα προϊόντα που είναι μέρος πακέτου προσφοράς κτλ). Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε ως προς την δυνατότητα ή μη επιστροφής ενός προϊόντος εφόσον αιτηθείτε την επιστροφή του.

Περιορισμός Ευθύνης

Εφόσον διενεργείται επαναλαμβανόμενη, αναιτιολόγητη επιστροφή προϊόντων από τον ίδιο καταναλωτή διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την επιστροφή των προϊόντων ακόμη και αν τηρούνται οι ανωτέρω όροι επιστροφής.