Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Οπισθωτιαίο (πίσω από το αυτί) ή ενδωτιαίο ακουστικό (μέσα στο αυτί )

Οπισθωτιαίο ή πίσω από το αυτί ακουστικό (ΒΤΕ)

Τα ακουστικά οπισθωτιαίου τύπου ενδείκνυται κυρίως σε περιπτώσεις μέτριας ως σοβαρής βαρηκοΐας. Το ακουστικό τοποθετείται πίσω από το αυτί και μέσω ενός πλαστικού σωλήνα συνδέεται με την θηλή, η οποία είναι προσαρμοσμένη στον έξω ακουστικό πόρο του αυτιού. Ο ήχος μεταβιβάζεται μέσα από το πλαστικό σωληνάκι που συνδέεται με την θηλή του ακουστικού.

Ενδωτιαίο ακουστικό ή μέσα στο αυτί ακουστικό (ΙΤΕ)

Το ενδωτιαίο ακουστικό αναφέρεται στον τύπο ακουστικών ο οποίος είναι ο πιο γνωστός τύπος ακουστικών βαρηκοΐας. Το ακουστικό προσαρμόζεται στον έξω ακουστικό πόρο και την κόγχη του πτερυγίου του αυτιού. Ο ήχος μεταβιβάζεται στο αυτί από τον δέκτη μέσα στον έξω ακουστικό πόρο. Το ενδοωτιαίο ακουστικό διαθέτει έναν διακόπτη έντασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάζεται μεγαλύτερη ευκινησία δακτύλων, για την τοποθέτηση και αλλαγή μπαταρίας σε σύγκριση με το οπισθωτιαίο ακουστικό.

Η εταιρεία Συστήματα Ακοής δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και των συστημάτων που αφορούν την ακοή, απώλεια και πρόληψη .Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδίκευση με σύγχρονες μεθόδους και την ταυτόχρονη εφαρμογή συστημάτων προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας.

Αναγνωρίζοντας την αξία της ακοής , τα συστήματα που διαθέτει η εταιρεία καλύπτουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βαρηκοΐες, παρέχουν καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους, προσφέρουν λύσεις σε ανθρώπους που υποφέρουν από εμβοές αλλά και σε όσους θέλουν να προστατεύσουν τα αυτιά τους από την έκθεση στο θόρυβο. Ουσιαστικά προσφέρουν την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση σε οτιδήποτε αφορά την ακοή.

Τα Συστήματα Ακοής αποτελούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας

Η εταιρεία «Συστήματα Ακοής» ,απαρτίζεται από , ακοοπροθετιστές και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία ,που διαθέτουν νέες ιδέες ,πάθος για το αντικείμενο και όρεξη να προσφέρουν άμεσες λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα. Σ΄ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο , μπορείτε να έρθετε να μιλήσουμε,να κουβεντιάσουμε για το πρόβλημα σας και να σας προσφέρουμε τη λύση που επιθυμείτε. Ο Μιχάλης και η Ροδούλα, εξειδικευμένοι ακοοπροθετιστές , με συνεχή επιμόρφωση σε Γερμανία και Ελβετία , μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Η εταιρεία ,διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους ,όπου γίνονται τεστ, μετρήσεις , δοκιμές ,κατανόηση ομιλίας σε ήσυχο και απομονωμένο από θορύβους, περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες , με ταυτόχρονες ομιλίες , με τηλεόραση , με προσομοίωση ειδικών συνθηκών ώστε να εντοπιστεί επ’ ακριβώς το πρόβλημα.

Η εταιρεία και το δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών της είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000 και CE MARK για την οργάνωση και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.Επιπλέον , κατέχει Πιστοποίηση Συμμόρφωσης , από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας &Τεχνολογίας στην υγεία Α.Ε. σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004 για την διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

-Παρέχετε συνεργασία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Όραμα μας, είναι ένας κόσμος, όπου όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους ήχους της ζωής και την επικοινωνία χωρίς περιορισμούς.