Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Τεχνολογία G7

Σύμμαχός μας η Ψηφιακή Τεχνολογία

G7

Occlumatic 2.0

Πιο εξελιγμένο σύστημα Αναγνωρίζει το συγκεκριμένο μοτίβο φωνής του χρήστη και επεξεργάζεται τη φωνή του χρήστη ξεχωριστά και ανεξάρτητα από τους περιβαλλοντικούς ήχους.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αντιλαμβάνεται τη φωνή του πιο φυσικά ενώ οι άλλοι ήχοι παραμένουν δυνατοί και καθαροί.

Ως αποτέλεσμα, ο χρήστης μπορεί να επικοινωνεί περισσότερο και να είναι πιο ενεργός κοινωνικά, βοηθώντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

EchoClear Auto

Βοηθά στην καταστολή της ανεπιθύμητης αντήχησης. Σε δωμάτια με ηχώ, η ακοή μπορεί να είναι δύσκολη καθώς τα βοηθήματα ακοής ενισχύουν τον αρχικό ήχο και τις αντανακλάσεις του ήχου. Με το EchoClear Auto, τα ακουστικά βαρηκοΐας κάνουν ανάλυση δωματίου σε πραγματικό χρόνο και εξασθενούν τα ενοχλητικά μέρη της αντήχησης.

Multi Track

Διαχωρίζοντας έξυπνα τους ήχους-στόχους, όπως η ομιλία και ο περιβαλλοντικός θόρυβος, τα ακουστικά G7 μπορούν να επεξεργάζονται κάθε κομμάτι ξεχωριστά προτού ο χρήστης ακούσει οτιδήποτε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εστίαση και κατανόηση της ομιλίας από τους ταυτόχρονους ήχους του περιβάλλοντος.

Headset Mode

Η λειτουργία ακουστικών επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί τα ακουστικά βαρηκοΐας για ομιλία και ακρόαση κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιεί το iPhone του χειροκίνητα.

Όταν συνδέεται σε συσκευή iOS, ο ήχος μεταδίδεται απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας, ενώ τα ενσωματωμένα μικρόφωνα λαμβάνουν τη φωνή του χρήστη και τη μεταδίδουν πίσω στο smartphone.

Streaming

Ασύρματη μεταδοση ροής ήχου σε IOS και Android συσκευές στην G7 τεχνολογία.

TELECARE

TELECARE, ή αλλιως τηλεφροντιδα είναι η παροχή ακουολογικών υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. 

Η τηλεακουολογια, μερικές φορές αποκαλούμενη «απομακρυσμένη φροντίδα» ή «απομακρυσμένη φροντίδα ακοής», δίνει τη δυνατότητα στον ακουολόγο σας να κάνει προσαρμογές στα ακουστικά σας εξ’ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη στο γραφείο. 

Οι τεχνολογίες που βασίζονται στο internet συνδέουν μια εφαρμογή στο smartphone σας σε μια ασφαλή διαδικτυακή πύλη ασθενών στον υπολογιστή του παρόχου σας. Κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνεδρίας, οι ακοολόγοι μπορούν να ελέγχουν την πρόοδό σας, να παρέχουν συμβουλές και να κάνουν προσαρμογές του ακουστικού βαρηκοΐας σε πραγματικό χρόνο.

Η απομακρυσμένη ακουστική φροντίδα είναι πολύ χρήσιμη για για πελάτες υψηλού κινδύνου, άτομα με περιορισμένη κινητικότητα και όσους βασίζονται σε άλλους για τη μεταφορά, για όσους είναι σε απομακρυσμένεςπεριοχές.

Η συνδεση Telecare παρεχεται μονο σε χρήστες τεχνολογίας G5 και άνω Απαραιτητη η χρήση Smartphone.