Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Τεχνολογία G6

Σύμμαχός μας η Ψηφιακή Τεχνολογία

G6

Η πλατφόρμα G6 ενσωματώνει έναν αισθητήρα κίνησης σε πραγματικό χρόνο που επιτρέπει το εξελιγμένο HiRes Comformatic, προσθέτοντας μια εντελώς νέα διάσταση στον ορισμό καινούργιων καταστασεων ακοής.

Τώρα μπορείτε εύκολα να απολαύσετε την πιο σύγχρονη ακουστική τεχνολογία χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα ευέλικτα επαναφορτιζόμενα ακουστικά G6 είναι κατάλληλα για ήπια έως πολύ μεγάλη απώλεια ακοής, ενώ είναι αρκετά έξυπνα ώστε να αναγνωρίζουν το περιβάλλον σας και να επιλέγουν αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις ακοής καλύτερα από ποτέ, ενώ εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης επιτρέπει μέχρι 20 φορές περισσότερες ρυθμίσεις από τα προηγούμενα μοντέλα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε αυτή την έξυπνη επι-λογή ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε.

Ισχυρό, ευέλικτο επαναφορτιζόμενο, κάθε μοντέλο διαθέτει τεχνολογία με προηγμένη μπαταρία λιθίου, με έως και 57 ώρες χρήσης σε μία μόνο φόρτιση, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης 5 ωρών streaming, ενώ η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης προσφέρει έως και έξι ώρες χρήσης σε μόλις 30 λεπτά.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι φορτιστών διαθέσιμοι για κάθε ανάγκη. συμπεριλαμβανομένων φορτιστών με δυνατότητα αφύγρανσης ή ενσωματωμένο αντιβακτηριακό φως καθαρισμού UV.

HiRes Comformatic

Το HiRes Comformatic αναλύει το ακουστικό περιβάλλον πιο διεξοδικά από ποτέ. Και υπερβαίνει. Ο αισθητήρας κίνησης προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στον ορισμό συγκεκριμένων σεναρίων ακοής. Το αποτέλεσμα είναι: μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία ακοής και καλύτερη ποιότητα ήχου από ποτέ.

Direct Audio Streaming

Ανεξαρτησία στα χέρια σας Η νέα εφαρμογή της Audio Service, σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας ως τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά σας. Μπορείτε να κάνετε προσαρμογές, να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις και ακόμη και να ακούτε μουσική σε απευθείας ροή ήχου από το iPhone σας.

Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες ροής μέσω του Smart Mic , το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο, πρόσθετο μικρόφωνο ή ως bluetooth.

Προσαρμόζονται αυτόματα στην κατάσταση θορύβου ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

+ Σύγχρονες επαναφορτιζόμενες συσκευές.

+ Κατάλληλα για όλους τους βαθμούς απώλειας ακοής- από ήπια εώς μεγάλη

Motion Sensor

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης επιτρέπει έως και 20 φορές περισσότερες ρυθμίσεις από τα προηγούμενα μοντέλα Εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία κίνησης, αναγνωρίζουν την κατάσταση ακοής στην οποία βρίσκεστε και επιλέγουν αυτόματα το καλύτερο πρόγραμμα ακοής.

Occlumatic

Το σύστημα ακοής αναγνωρίζει το συγκεκριμένο μοτίβο φωνής του χρήστη και το ενσωματώνει στην επεξεργασία του σήματος. Με τη σειρά του, αυτό δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αντιληφθεί τη φωνή του όσο το δυνατόν πιο φυσικά και εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο αυθόρμητης αποδοχής.

TELECARE

TELECARE, ή αλλιως τηλεφροντιδα είναι η παροχή ακουολογικών υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. 

Η τηλεακουολογια, μερικές φορές αποκαλούμενη «απομακρυσμένη φροντίδα» ή «απομακρυσμένη φροντίδα ακοής», δίνει τη δυνατότητα στον ακουολόγο σας να κάνει προσαρμογές στα ακουστικά σας εξ’ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη στο γραφείο. 

Οι τεχνολογίες που βασίζονται στο internet συνδέουν μια εφαρμογή στο smartphone σας σε μια ασφαλή διαδικτυακή πύλη ασθενών στον υπολογιστή του παρόχου σας. Κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνεδρίας, οι ακοολόγοι μπορούν να ελέγχουν την πρόοδό σας, να παρέχουν συμβουλές και να κάνουν προσαρμογές του ακουστικού βαρηκοΐας σε πραγματικό χρόνο.

Η απομακρυσμένη ακουστική φροντίδα είναι πολύ χρήσιμη για για πελάτες υψηλού κινδύνου, άτομα με περιορισμένη κινητικότητα και όσους βασίζονται σε άλλους για τη μεταφορά, για όσους είναι σε απομακρυσμένεςπεριοχές.

Η συνδεση Telecare παρεχεται μονο σε χρήστες τεχνολογίας G5 και άνω Απαραιτητη η χρήση Smartphone.