Εγνατία 75 Τηλ.: 2310 233023
Παπαναστασίου 105 Τηλ.: 2310 902323
Μ. Αλεξάνδρου 21, Εύοσμος Τηλ.: 2310 703100
Πόντου 72, Καλαμαριά Τηλ.: 2310 458333
curves-top

Τεχνολογία G5

Σύμμαχός μας η Ψηφιακή Τεχνολογία

G5

Η νέα γενιά του G5.

Απολαύστε την κάθε μέρα με όλες τις αισθήσεις σας.

Φορητό κάθε στιγμή

Τα ακουστικά συστήματα G5 ανιχνεύουν την κίνησή σας και προσαρμόζονται σε αυτήν.

Με ολοκληρωμένη εστίαση, τα ακουστικά συστήματα G5 προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες συνομιλίας σας.

Motion Sense εν κινήσει

Σε συνδυασμό με το smartphone και την εφαρμογή Audio service App, το ακουστικό G5 γίνεται ο σύντροφός σας όπου κι αν βρισκεστε.

Τα ακουστικά συνδέονται με τους ανιχνευτές κίνησης του smartphone ανά πάσα στιγμή, για να εξασφαλίσουν μία ολοκληρωμένη αντίληψη όταν κάνετε ποδήλατο, πάτε για τρέξιμο, ή οδηγείτε αυτοκίνητο. Αν διακόψετε την κίνηση, η τεχνολογία G5 εστιάζει αυτόματα σε ήχους στο άμεσο περιβάλλον σας.

Οικείος και καθαρός ήχος

Τα ακουστικά συστήματα G5 εξασφαλίζουν τη φυσική αντίληψη της φωνής σας.

Occlumatic

Ακόμη και αν κάθε μέρα, σας φέρνει κάτι καινούριο: ο ευχάριστος ήχος της δικής σας φωνής θα πρέπει πάντα να είναι ο ίδιος για σας. Αφού περάσετε από μία σύντομη διαδικασία ρύθμισης, μαζί με τον εξειδικευμένο ακοοπροθετιστή σας, τα ακουστικά συστήματα G5 ανιχνεύουν τον εντελώς ξεχωριστό τόνο της φωνής σας, και «θυμούνται» την επεξεργασία του σήματος.

Το συνολικό αποτέλεσμα: περισσότερη φυσικότητα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη φωνή σας και σε ό, τι λέτε.

Με ολοκληρωμένη εστίαση, τα ακουστικά συστήματα G5 προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες συνομιλίας σας.

Spatial Spot

Η ζωή συχνά έχει περισσότερα από ένα σημείο εστίασης: σε πολύπλοκες ακουστικές συνθήκες, σε συνομιλίες με εμπορικούς συνεργάτες ή συζητήσεις με φίλους, κανείς δεν θέλει να του ξεφύγει τίποτε. Γι’ αυτόν τον λόγο, η τεχνολογία G5 εστιάζει στον κύριο συνομιλητή σας, εξακολουθώντας όμως να επιτρέπει συγκεκριμένα άλλα σήματα ήχου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στη συζήτησή σας, και παράλληλα, να μην σας ξεφύγει τίποτε, το οποίο στη συνέχεια να αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία.

Direct Audio Streaming

Απευθείας μετάδοση ροής ήχου Πλέον , η καλύτερη συζήτηση ξεκινά από το ίδιο το αυτί, διότι οι τηλεφωνικές κλήσεις, η μουσική ή ακόμα και οι ανακοινώσεις από συστήματα πλοήγησης γίνονται πλέον μέρος της προσωπικής ακουστικής σας εμπειρίας με την τεχνολογία iPhone και G5 Bluetooth®.

Τα σήματα μεταδίδονται απευθείας μέσω συνεχούς ροής στο ακουστικό σας. Το προαιρετικό Smart Transmitter 2,4 συνδέει επίσης το ακουστικό, τεχνολογίας G5, με τηΝ τηλεόραση ή το στερεοφωνικό σας, πολύ εύκολα και χωρίς καμία πρόσθετη συσκευή.

Extended dynamic range

Το εκτεταμένο δυναμικό εύρος καθιστά δυνατή την αντίληψη ήχων και θορύβων διαφορετικής έντασης και χωρίς παραμόρφωση σε όλα τα προγράμματα του ακουστικού βαρηκοΐας. Αυτό είναι πολύ βολικό όταν ακούτε μουσική.

TELECARE

TELECARE, ή αλλιως τηλεφροντιδα είναι η παροχή ακουολογικών υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. 

Η τηλεακουολογια, μερικές φορές αποκαλούμενη «απομακρυσμένη φροντίδα» ή «απομακρυσμένη φροντίδα ακοής», δίνει τη δυνατότητα στον ακουολόγο σας να κάνει προσαρμογές στα ακουστικά σας εξ’ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη στο γραφείο. 

Οι τεχνολογίες που βασίζονται στο internet συνδέουν μια εφαρμογή στο smartphone σας σε μια ασφαλή διαδικτυακή πύλη ασθενών στον υπολογιστή του παρόχου σας. Κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνεδρίας, οι ακοολόγοι μπορούν να ελέγχουν την πρόοδό σας, να παρέχουν συμβουλές και να κάνουν προσαρμογές του ακουστικού βαρηκοΐας σε πραγματικό χρόνο.

Η απομακρυσμένη ακουστική φροντίδα είναι πολύ χρήσιμη για για πελάτες υψηλού κινδύνου, άτομα με περιορισμένη κινητικότητα και όσους βασίζονται σε άλλους για τη μεταφορά, για όσους είναι σε απομακρυσμένεςπεριοχές.

Η συνδεση Telecare παρεχεται μονο σε χρήστες τεχνολογίας G5 και άνω Απαραιτητη η χρήση Smartphone.