Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: με απώλεια ακοής

Posted by akoustika 13/02/2019 0 Σχόλια

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: με απώλεια ακοής

 

 

 

 

 

 

 

Έχουμε κάποιες συμβουλές και ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ημέρα  του Αγίου Βαλεντίνου (και κάθε μέρα).

  1. Επιλέξτε τη σωστή θέση. Η επιλογή του σωστού χώρου. Ειδικά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα πρέπει να εξετάσετε πόσο κόσμο έχει το εστιατόριο.  η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ή οποιαδήποτε μέρα, μένοντας σπίτι για μια (ήσυχη νύχτα και μόνο) μπορεί να είναι μια αποφυγή του πρόβλημα μας .
  2. Άφιξη νωρίς. Εάν βρείτε ένα ιδανικό μέρος, μπορεί να είναι πιο γεμάτο από το συνηθισμένο λόγο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Η άφιξη νωρίς θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε το καλύτερο μέρος για να καθίσετε μακριά από ένα θορυβώδεις  τραπέζι, μια θορυβώδη κουζίνα, ηχεία.
  3. Να είναι σίγουροι. Θα πρέπει να είστε βέβαιοι επειδή η απώλεια ακοής δεν είναι κάτι που πρέπει να το κρύψετε ή να ντρέπεστε. Το να φοράτε ακουστικά βαρηκοΐας  δεν πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε διαφορετικά από ότι ένας που χρησιμοποιεί  γυαλιά ή φακούς επαφής . Χαλαρώστε λοιπόν και μην ανησυχείτε. Εάν κάποιος δεν μπορεί να χειριστεί την απώλεια ακοής σας , τότε δεν είναι κατάλληλο  άτομο για σας ούτως ή άλλως.
  4. Κάνω προτάσεις. Εάν έχετε ήδη μοιραστεί την απώλεια ακοής σας, τότε μην φοβάστε να κάνετε προτάσεις για πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ακούσετε καλύτερα ή να επικοινωνήσετε καλύτερα. Οι προτάσεις μπορούν να περιλαμβάνουν επαφή με τα μάτια για την καλύτερη συνεννόηση
  5. Μην προσποιηθείτε να κάνετε  ότι ακούσατε κάτι που δεν το ακούσατε . Είτε έχετε αποκαλύψει ότι έχετε απώλεια ακοής ή όχι, μην υποθέσετε ποτέ ότι έχετε ακούσει κάτι αν δεν ήταν ξεκάθαρο. Τέτοια πράγματα μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα επικοινωνίας που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα με μια σχέση.